Koronavirus i Åmot kommune

Vaksinering - Bestill time | Testing - Telefon 48 88 27 62

Alt om korona

Jubileumskonsert - Birken Company

Birken Company ønsker alle gamle og nye fans velkommen til konsert som markerer 20 år som musikalske gledesspredere.

Dato
18. september 2021
Tid
19:00 - 22:00
Sted
Åmot kulturhus - Storsalen

Birken Company startet opp som band vinteren 2001. Det startet med at live musikk på de private festene ble satt i system og presentert for folk på utesteder, jubileer, brylluper, konsertlokaler, kirker og andre arenaer hvor glade folk møtes for å hygge seg til musikk. Etter hvert utviklet Birken Company også et større og større repertoar av egne låter. Fortsatt dukker det nok opp en og annen låt på konsertene som andre har laget, men disse blir også helst presentert med Birken Company’s lydmessige særpreg og egenart.

Stammen i Birken Company består av fire karer i sin beste alder; Tor-Erik Berge på ymse gitar(er) og vokal, Knut Arve Larsen på gitar og vokal, Morten Røsten på bass og Eivind Baardseth på munnspill, vokal og en og annen perkusjonsrekvisitt.

Birken Company har etterhvert fått med seg flere svært dyktige musikere. Disse har vært med mer eller mindre fast i over halvparten av bandets levetid:

  • Anne Karin Odden på vokal
  • Christian Kvam Skjefstad på el. gitar
  • Jan Inge Larsen på trommer
  • Sarah Agnes Vold Johnston på fele

 

På jubileumskonserten er Birken Company i tillegg toppet med to fantastiske musikere som også tidligere er blitt "hentet frem" ved spesielle anledninger: 

  • Linn Kristin Øfstaas Bøvra på vokal
  • Lars Otto Sørhus på tangenter

 

Birken Company’s eminente el-gitarist gjennom utalligeår, Christian Kvam Skjefstad, har i anledning 20 års jubileet skrevet en egen jubileumslager som en hyllest til bandet. Den vil bli gitt ut som digital singel i forbindelse med konserten og kan etter hvert lyttes til på forskjellige strømmetjenester.

Til toppen