Koronavirus i Åmot kommune

Vaksinering - Bestill time | Testing - Telefon 48 88 27 62

Alt om korona

Påsan - Skoleforestilling

Teaterkonsert for barn basert på Vidar Sandbecks viser og fortellinger.

Dato
17. september 2021
Tid
9:30 - 10:30
Sted
Åmot kulturhus - Storsalen

Skuespiller Anne Flugstad og musiker Frode Berntzen fabulerer, synger og forteller.

Forfatter og komponist Vidar Sandbeck trenger vel ingen nærmere presentasjon; hans produksjon av viser og fortellinger taler for seg. At han i tillegg var en svært dreven trekunstner er det ikke så mange som er klar over, men dette blir belyst i forestillinga «Påsan» - en teaterkonsert for barn (og andre som har kontakt med barnet i seg).

Teaterkonserten PÅSAN ble utviklet på bestilling fra Sandbeckstiftelsen så langt tilbake som i 2013. Siden er den blitt spilt på Sandbeckdagene årlig (med unntak av 2020, dessverre) for 1.-3.klassingene i Åmot kommune i tillegg til å besøke Den Kulturelle Skolesekken i Stange og Elverum. Høsten 2019 var teaterkonserten på en lang turne i Møre og Romsdal for barnehagebarn.

Skuespiller Anne Flugstad tar oss med på opplevelsestur gjennom Sandbecks viser for barn og binder det hele sammen med fortellinger fra Sandbecks produksjon, men også anekdoter om Vidar Sandbeck som barn og som voksen og det hele er ispedd rause porsjoner med undring, humor og lekent skuespilleri! Akkompagnert av Frode Berntzen på gitar og ukulele tar Anne oss med på tur til fjells (Fjellmarsjen), Påsan og Nils drar på telttur i havnehagan og der er det mygg (Myggvisa) og de drar på skattejakt (Skattegraversangen). Og de støter selvfølgelig på selveste Trøllgubben Lurvelegg – det er ikke til å unngå når man ferdes i Sandbecks univers!

Til toppen