Jul med Prøysen

Den varme og tradisjonsrike barneteaterforestillingen «Jul med Prøysen» tar for seg litt av Alf Prøysens magiske sang- og tekstmateriale som er skrevet rundt jul og juletradisjoner.

Dato
26. november 2022
Tid
12:00 - 13:00
Sted
Åmot kulturhus - Veslesalen

Vi var så heldige å oppleve denne produksjonen før jul i fjor. De som var der fikk virkelig opp julestemningen. Heldigvis har vi fått dem hit igjen... 

Som en av få, har Liberman fått lov til å sette sammen en forestilling for barn og voksne med nettopp hans kjente karakterer, slik som Teskjekjerringa, Musemor, og mange flere. Forestillingen varer i omlag 40 minutter, og passer best for alle mellom 0 og 100 år! 

Skuespillere:
Gunnar Dundas har jobbet som dukkefører hos NRK, og medvirket i flere oppsetninger, - blant annet i forestillingen Alcina på Den Norske Opera, og i barneforestillingen Zita og Zotpiratene på Stena Line, samt spilt Mikkel Rev og Bakermester Harepus i Hakkebakkeskogen, Dyreparken i Kristiansand. Siden sommeren 2018 har han medvirket i to familieforestillinger på Prøysenhuset, under festivalen «Sommer i Prøysen».

Thali M Liberman har jobbet som skuespiller i en rekke kortfilmer, spilt roller som Solveig i Peer Gynt, og dobbeltgjengeren til Hedvig på Torshovteatret. Hun vant prisen «Best Actress» på Richmond Diversity Film Festival 2015, for sin rolletolkning i kortfilmen «Dette kunne vært natten». Høsten 2018 var hun å se i Teater Innlandets storsatsning “Bør Børson Jr.”, og siden sommeren 2018 har hun medvirket i to familieforestillinger på Prøysenhuset, under festivalen «Sommer i Prøysen».
Billetter: Voksen/Barn: kr. 150,-

Regi: Per Rønningen.

Du kan lese mer og omtaler av forestillingen på www.liberman.no

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
150

Arrangør

Åmot kulturhus

Kontakt

Yngve Sekkelsten
Til toppen