Åmot kommune søker ny kultursjef

Åmot er en kulturkommune og vi ønsker å styrke denne posisjonen ytterligere.

Ledig stilling - kulturssjef - Klikk for stort bildeLedig stilling - kulturssjef

Åmot kommune sin visjon er «Vilje til vekst».

Visjonen peker både en ønsket retning og sier noe om hva vi skal legge til grunn i vårt arbeid og i vår holdning.

Vi har hovedansvaret for arven etter Vidar Sandbeck. Vi huser store arrangement, som blant annet Birkebeinerrennet og rittet. Vi har flotte og attraktive anlegg, både innen kultur og idrett. Vi har et aktivt og blomstrende kultur- og idrettsliv.

Til jobben som kultursjef søker vi en brennende engasjert person

Du må brenne både for kulturen generelt og evne å se kulturen som en del av Åmot samfunnet, kommunens attraktivitet og utvikling.  Vi ønsker en som forstår og evner å samspille på mange plan og nivå. Vi søker etter en person som er entusiastisk, samfunnsengasjert, kreativ og «fremoverlent».

Kulturenheten i Åmot er organisert under sektor oppvekst og kultur. Kultursjefen har status som enhetsleder og rapporterer direkte til sektorleder. Kultursjefen vil få en varierende hverdag med det overordnede ansvaret for kultur, kulturskulen, frivillighet, bibliotek, servicekontor og dokumentsenter.

Ved siden av å lede sektoren søker vi en kultursjef som kan ta del i kommunens helhetlige utvikling.

Vi kan tilby en utfordrende, spennende og sentral stilling til det som virkelig vil utgjøre en forskjell.

Les fullstendig utlysning og søk her

Søknadsfrist 16. juni 2024.