Gratis aktiviteter i vinterferien

Ferieklubben er et gratis tilbud til barn- og ungdom fra 5. klasse til 10. klasse i Åmot kommune.

Fra mandag 28. februar til fredag 4. mars har kommunen tilrettelagt for mange gratis aktiviteter i Åmot. Det er vinterferie og du er velkommen til fine dager sammen med oss. Mangler du utstyr, kan du låne dette.

Bilder fra Åmot kommune - Klikk for stort bildeMandag 28. februar kan du bade i Rena idrettspark. Åmot kommune

I årets vinterferie kan vi friste med gratis kino, en dag i slalombakken, bowling, skating og svømming. Du kan være med på en eller flere aktiviteter. Det er plassbegrensninger og vi trenger din påmelding. Om du har meldt deg på men av ulike årsaker ikke kan delta, er det fint om du gir oss beskjed.

Se alle aktiviteter og meld deg på