Festivalrigg på Rena

Rena køntrifestival arrangeres for første gang fredag 5. og lørdag 6. august.

Jan Stensberg og Jan Bjørnar Rødsdalen - Klikk for stort bilde"Festivalsjefer" Jan Bjørnar Rødsdalen og Jan Stensberg

- Det meste er i rute, vi ligger litt foran skjema, forteller Jan Bjørnar Rødsdalen, en av initiativtakerne til Rena Køntrifestival. 

Både Jan og Jan gleder seg til helgen. Alle band har meldt sin ankomst, det er solgt bra med billetter i forkant og du kan kjøpe billett ved inngangen både fredag og lørdag. 

På campingen har 30 biler så langt meldt sin ankomst. Under festivalen blir det servering av god mat og ymse drikke, og nærmere 50 frivillige vil sørge for god festivalstemning.

Det er Rena-Rock som eier festivalen og samarbeider med Monsterball production og andre eksterne aktører for å skape en god opplevelse. Telt og benker lånes av Renadagene til bruk under festivalen.

- Vi har flotte samarbeidspartnere, forteller Jan Bjørnar.

Scene - Rena køntrifestival - Klikk for stort bildeTelt med bord og benker lånt av Renadagene huser nærmere 500 gjester. Scenen skal straks settes opp.

Artister og åpningstider

Blant artistene finner vi Rune Rudberg band, Get Rhythm, Gone Country, Johan Bergren med band og Linda Kvam med band. Fullstendig program og all informasjon finner du på festivalens hjemmeside.

Dørene åpner kl. 16.30 på fredag og kl. 16.00 på lørdag, en titt på yr viser sol, sky og varme kvelder. 

Alt ligger til rette for en flott festival!

Tilbake i arbeid - Rena køntrifestival - Klikk for stort bildeTilbake i arbeid - Rena køntrifestival

Til toppen