Første runde i Klassequizen 2022/23

Side, Nora og Lina i godt humør før opptak, her med Ola Bjørlo Strande fra NRK.

I dag har Sid, Nora og Lina vært i ilden i forbindelse med NRKs "Klassequizen", som samler 10. trinnselever fra hele landet til morsom kunnskapskonkurranse.

Hvordan det gikk med våre håpefulle får du vite om du slår på radioen på NRK Innlandets ettermiddagssending, torsdag 22. september.

Innledende runder

Mer enn 600 skoler fra hele landet deltar i kunnskapskonkurransen, og fra Innlandet skal til slutt fire lag kjempe om den gjeve finaleplassen som sendes på tv på vårparten.

Men først er det innledende runde som foregår på den enkelte skole. Mangeårig "quizmaster" fra NRK, Ola Bjørlo Strande, var i dag på plass hos oss for å stille elevene spørsmål om alt du kan og ikke kan tenke deg.

Sett på radioen

Elevene fra ÅBUS som har kvalifisert seg gjennom en prøvequiz er Sid, Nora, Lina og Stine. I dag var det de tre førstnevnte som representerte skolen vår. Før opptak informerte Ola om hvordan opptaket skulle foregå og hvordan det hele skulle gjennomføres.

Vi oppfordrer alle til å stille inn radioen på rett kanal 22. september og ønsker elevene lykke til i årets "Klassequiz"!

Til toppen