Nobelutstilling i Kulturhuset

Snart åpner vi vår egen kunstutstilling om Nobelprosjektet.

Fra 30. november til 18. desember blir det Nobel-utstilling i Kulturhuset.

I 21 år har flere hundre ungdomsskoleelever fra Åmot dekket utdelingen av Nobels fredspris som journalister for Ungdomsavisa.

Høydepunktene har vært mange og 30. november åpner vi vår egen utstilling i Galleri Alida og i biblioteket i Åmot kulturhus.

Utstillingen står frem til 18. desember og vil gjennom tekst, bilder, videoer og gjenstander vise noen av våre mange opplevelser og erfaringer fra en helt unik læringsarena. Se våre møter med fredsprisvinnere, nobelkomitemedlemmer, statsministre, statsråder, kongelige, musikk-ikoner, Hollywood-stjerner og mange flere.

Møt opp på åpningen av utstillingen i Åmot kulturhuset, onsdag 30. november klokken 12.00. Ordfører Ole Erik Hørstad vil stå for åpningen. Der kan du også møte de 22 elevene som skal delta i årets Nobelprosjekt i Oslo fra 8.-12. desember, som journalister for ungdomsavisa.com.

De er i full gang med forberedelsene til å rapportere fra Nobels fredspris, som i år er tildelt menneskerettighetsforkjemper Ales Bialiatski fra Belarus og menneskerettighetsorganisasjonene Center for Civil Liberties fra Ukraina og Memorial fra Russland. 

Velkommen til Nobel-utstilling i Åmot kulturhus!

Til toppen