Klingen naturbarnehage

Klingen naturbarnehage SA er en ideelt drevet foreldreeid barnehage.

En av våre grunnpilarer er at overskuddet i barnehagen skal gå direkte tilbake til barna og barnehagen. Hos oss er det barna som skal sitte igjen med overskuddet og høste godt av det. Vi holder til i Åsbygda, som er en av de vakre grendene i Åmot.

Fakta

Visjon

  • Trygt og kjært, kjent og nært.
  • Vær en venn – alle skal med.

Åpningstider

Kl. 06.45 - 16.30

Vi holder stengt i skolens jule- og påskeferie, samt 4 uker på sommeren.

Nøkkelinformasjon

  • Privat basebarnehage
  • 0 - 6 år

Om barnehagen

I Åsbygda er vi omgitt av gårder med ku, sau, grasproduksjon, korn, jordbær og mye skog. Rett bak barnehagen har vi et skogsområde med lavvo, gapahuk, bekk m/vannhjul, bålplass og mange fuglekasser og foringsplasser. På vinteren har vi tilgang til fantastiske ski- og ake muligheter.

Hos oss vil barna fra tidlig alder få kjenne på nærhet og gode opplevelser ute i fri natur. Vi er opptatt av å gi barna minneverdige førstehåndserfaringer med naturen som arena. Vårt ønske og mål er å gi barna en forkjærlighet til naturen fra en tidlig alder og ikke minst minner, opplevelser og kunnskap dem kan ha med seg resten av livet.  

Med utgangspunkt i årets syklus og det som er typisk for vårt nærmiljø og norsk tradisjon, har vi søkelyset på lek, språk og læring, undring, utforsking, vennskap og omsorg i et aktivt uteliv med naturen som arena. 

Besøk oss gjerne på vår egen hjemmeside og vår facebookside.

Slik jobber vi

Vi er aktive og tilstedeværende voksne som møter barna på deres nivå. Vi deltar aktiv i barnas undring og læringsprosesser, vi er med på veien sammen med barna etter søken på ny kunnskap. Barna skal få tid til å undres, stille spørsmål og reflektere over sine inntrykk, opplevelser og følelser.

I årsplanen vår kan du lese mer om våre mål, satsingsområder, og hvordan vi arbeider for å fremme barns utvikling og trivsel.

Årsplan 2023/24 (PDF, 2 MB)

Regler for redusert pris, søskenrabatt og betaling

Her finner du oss

Kontakt oss

Patrick Steen
Leder Klingen Barnehage
E-post
Mobil 48 13 85 99
Til toppen